0473 85 22 78
info@schilderwerken-vanhorenbeke.be
Schilder – behang – decoratie

MERKEN VAN TOPKWALITEIT

Schilderwerken

Schilderwerken zijn een delicate klus. Wanneer u een muur beschildert wil u immers dat deze liefst heel wat jaren meegaat. Daarom is het belangrijk dat de beschildering met kwaliteitsproducten gebeurt, en volgens de regels van de kunst. Daarom is het een slim idee om beroep te doen op professionals, zoals David Vanhorenbeke uit Halle.
Bovendien krijgt u via ons meer dan een vakman en schilder in huis. U krijgt ook professioneel kleuradvies. Daarnaast maken we steeds gebruik van de laatste nieuwe trends en technieken. Zo bent u zeker van een schilderproject van de bovenste plank.

Niet enkel het schilderen van muren valt binnen ons takenpakket. Wij kunnen ook overgaan tot het hernieuwen van bijvoorbeeld de verf in uw traphal, het schilderen van de trap zelf, of het schilderen van uw buitengevel. Voor buitengevels zorgen we trouwens voor extra aandacht, want een gevel heeft het vaak erg te verduren door regen en wind. Wij beschikken over een ruime keuze aan kwaliteitsvolle façade-en muurverf.

Wil u uw schilderwerken door ons laten uitvoeren? Of heeft u eerst nog een aantal vragen?   Contacteer ons   

Behangen

Niemand behangt graag. Het is een lastige klus met een hele hoop troep als gevolg. Kies er daarom voor om uw behangwerken over te laten aan een professional. Zoals bijvoorbeeld David Vanhorenbeke.

Wanneer u ons opbelt voor uw behangwerken komen wij langs op het afgesproken uur en zorgen we ervoor dat het behang met professioneel materiaal en kwaliteitslijm afgewerkt wordt. Bovendien zorgen we ervoor dat u achteraf niet met een hoop rommel achterblijft.
Wil u gebruik maken van deze dienst? Contacteer ons dan via de contactpagina van deze website.

Vliesbehang

Tegenwoordig wordt er voornamelijk gekozen voor het zogenaamde vliesbehang. Doordat het elastischer is dan klassiek behang heeft het als belangrijkste eigenschap dat het barsten en oneffenheden voorkomt. Door het uitgebreide aanbod aan motieven of ook voorgeschilderd vliesbehang krijgt u een esthetisch prachtig eindresultaat!

Papierbehang

Het behangen met het klassieke behangpapier is natuurlijk ook nooit weggeweest, Door het uitgebreide aanbod aan diverse prints, motieven en kleuren zijn er eindeloze mogelijkheden voor alle typen interieurs. Wij behangen en geven graag advies voor het bekomen van een gezellige ruimte.

Wenst u meer informatie over behangwerken?   Contacteer ons   

Decoratie

David Vanhorenbeke is niet enkel dé referentie in Halle en omgeving voor schilder- en behangwerken, maar ook voor andere decoratiewerken bent u bij ons aan het goede adres.

Vloerbekledingen

Wij zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van allerlei verschillende typen vloerbekledingen:

  • Vast Tapijt
  • Vinyl
  • Linoleum
  • Laminaat

Raamdecoratie

Raamdecoratie is niet te onderschatten als het aankomt op sfeerschepping in uw levensruimte. Door de lichtinval, in combinatie met goed uitgekozen gordijnen, vouwgordijnen of paneelgordijnen, kan u uw kamer of ruimte een pak gezelliger maken. Bovendien kan u bij ons terecht voor de personalisatie ervan, zodat u helemaal voor uw eigen stijl kunt gaan.

Kleuradvies

Heel wat mensen onderschatten de kracht van kleur in een interieur. Kleuren bepalen nochtans de sfeer die een interieurinrichting uitstraalt en maken een groot verschil op uw gemoedstoestand.
Om een optimaal resultaat te verkrijgen kan u bij ons terecht voor professioneel kleuradvies. Aangezien er heel wat studies bestaan rond de kleurencirkel en warme en koude kleuren is het ongetwijfeld handig en verrijkend om dit te doen.

Wil u een afspraak maken bij ons, of wil u graag eerst even wat meer informatie?   Contacteer ons   

Gietvloeren

Wil u voor de afwerking van uw nieuwe woning kiezen voor een gietvloer? Of vindt u dat uw huidige vloer wel aan vervanging toe is en wil u daarom kiezen voor een oplossing met gietvloeren? Dan bent u bij David Vanhorenbeke aan het goede adres.

Polyurethane gietvloeren

Polyurethane gietvloeren zijn de perfecte oplossing voor de creatieve zielen onder u. Dankzij de specifieke eigenschappen en vele toepassingsmogelijkheden is er binnen dit product een ruime keuze aan kleuren en motieven. Bovendien zijn polyurethane gietvloeren uiterst slijtvast en duurzaam.

Eproxyvloeren

Epoxyvloeren zijn duurzaam, decoratief, naadloos en makkelijk schoon te houden. Dit systeem voor vloerafwerking leent zich daarom uitstekend om een (betonnen) ondergrond te beschermen tegen mechanische en chemische belastingen. Ook in de privésector wordt veelvuldig van dit product gebruik gemaakt.

Voor meer informatie over onze gietvloeren, of een afspraak met onze professionals, kan u contact met ons opnemen   Contacteer ons